Wat simpele regels om het leuk te houden

Berichten vanuit Linuxgebruikers.nl
Gebruikersavatar
bernard
Site Admin
Berichten: 45
Lid geworden op: 19 apr 2019, 08:29

Wat simpele regels om het leuk te houden

21 apr 2019, 15:45

1. Geen spam. Alle automatische berichten, advertenties en links naar websites van concurrenten worden onmiddellijk verwijderd. Een gebruikersaccount zal worden verwijderd als het aantoonbaar is gemaakt met als enige doel spambericht (en) te plaatsen. Deze accounts tonen koppelingen naar commerciële websites op het gebied van de handtekening en / of persoonlijke website, met weinig of onzinnige forumdeelname.

2. Plaats alleen in relevante (sub)forums. Berichten die in het verkeerde onderwerpgebied zijn geplaatst, worden door moderators verwijderd en / of op het juiste subforum geplaatst.

3. Beoordeel andere gebruikers. Geen vlammende of misbruikende mede-forumleden. Gebruikers die opruiende, beledigende opmerkingen blijven plaatsen, worden van het forum verwijderd nadat een waarschuwing is gegeven door moderators.

4. Lastigvallen. Er worden geen bedreigingen of pesterijen van andere gebruikers getolereerd. Elk geval van bedreigend of intimiderend gedrag is reden voor verwijdering uit de forums.

5. Dit is een "Family-Friendly" forum, daarom worden discussies over Politiek, Religie en Seks niet toegestaan! Deze leiden te vaak tot verhitte discussies en "flame-wars"

6.Bandwidth. Alle afbeeldingen moeten 'onopvallend' zijn. We lossen het aantal pixels niet op. Posts met te grote afbeeldingen op een 1920x1080 scherm worden verwijderd.

7. Illegale inhoud. Geen herplaatsing van auteursrechtelijk beschermd materiaal of andere illegale inhoud is toegestaan. Berichten met illegale inhoud of auteursrechtelijk beschermd materiaal worden verwijderd.

8. Over politiek en religie. Dit forum tolereert geen enkele politieke en religieuze overtuiging, we zijn hier om Linux te bespreken.

9. Zoek vóór het posten eerst op Google.

10.Disclaimer:
De beheerders van dit forum zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de gevolgen van welke soort dan ook die voortvloeien uit het volgen van links naar bronnen van derden en websites die op dit forum zijn geplaatst. De beheerders zijn niet verantwoordelijk voor door gebruikers gegenereerde inhoud die inbreuk maakt op de rechten van derden of die illegaal is, volgens de Nederlandse wetgeving. De beheerders en moderators ondernemen echter actie om het herhaaldelijk plaatsen van dergelijke inhoud te verwijderen en te voorkomen zodra een kwestie in dat verband aan hen bekend wordt.

11. Plaats uw vraag in slechts één subforum; kies de meest relevante en post daar.

12.Wanneer u reageert op een bestaande thread, lees dan altijd de originele post en probeer u te concentreren op het oorspronkelijke onderwerp.

13. We zijn een niet distro-gebonden forum, en iedereen is vrij om te kiezen welke distro hij of zij gebruikt. Natuurlijk is het toegestaan om verschillen tussen bepaalde distro's uit te leggen. Maar beledig geen mensen omdat ze een distributie gebruiken waar jij geen fan van bent. Dus zeggen dat Ubuntu zich meer richt op beginnende gebruikers dan Debian (waar Ubuntu op gebaseerd is) is toegestaan, maar zeggen dat Ubuntu slecht/spyware/rommel is en dat men beter Debian zou gebruiken is niet toegestaan (hoewel Richard M. Stallmen ervan overtuigt is dat Ubuntu idd spyware is).
---
Linux is freedom |Acer XC Aspire 605 - Deepin 15.10

Terug naar “Linuxgebruikers nieuws”

Aanmelden · Registreer

Forum info

In totaal zijn er 2 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 2 gasten
Geregistreerde gebruikers: Geen geregistreerde gebruikers
Het grootste aantal gebruikers online was 286 op 02 nov 2019, 09:12
Aantal berichten 138
Aantal onderwerpen 66
Aantal leden 31
Ons nieuwste lid is fish93fi
Er zijn geen verjaardagen vandaag.

Over linuxgebruikers

Deze groep is een ontmoetingsplaats voor Linux & Open Source enthousiastelingen.
Wij bestaan uit zeer gevarieerde leden, van doorgewinterde systeembeheerders en programmeurs tot mensen die eens kennis willen maken met Linux. Ons doel is om met elkaar te kunnen discussiëren, vragen te beantwoorden en raad te geven over Linux gerelateerde onderwerpen.

Welke Linux Distro je ook gebruikt bij ons ben je welkom.